Menu Sluiten

Ik kom graag op bezoek bij scholen, bibliotheken en in boekhandels.

Voor de Kinderboekenweek 2019 is er een speciale activiteit. Lees de folder.

Het leuke is dat ik niet alleen kom. Ik neem altijd Pleuntje en Joep (de poppen) mee.

joep-pop-4
Poppen gemaakt door Marga van der Pol van atelier Doppidee.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik kan voorlezen en een (les)activiteit met de kinderen doen. Of ik kom samen met illustrator Monique en dan lees ik voor en tekent zij.

Een ander idee is dat ik aan (kleuter)onderwijzers vertel over mijn werk en wat ze met Pleuntje en Joep in de klas kunnen doen.
Er zijn verschillende lesideeën bij Pleuntje, Joep, Wiebeltand en Waterpret.

Ook voor de midden- en bovenbouw is er een programma. Voor de groepen 6 t/m 8 is er een les van over ‘humor in verhalen’. Hoe doe je dat? Herkennen de leerlingen de grapjes in de verhalen van Joep en Pleuntje en kunnen ze die ook zelf bedenken? Daarnaast wordt uiteraard voorgelezen uit het nog te verschijnen 10+ boek voor deze doelgroep: Meiden met een Missie.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of regel een bezoek via De Schrijverscentrale.